Vil du med ud at ro ?

I Norsminde Kajakklub roer vi både turkajak og havkajak.

Vi tilbyder instruktionskursus i turkajak. Der startes 2 instruktionshold på højst 12 personer ved sæsonstart (sidst i april).

Når man har deltaget i instruktionskurset, har roet 75 km og har bestået en prøve, bliver man "frigivet roer", og kan benytte klubbens turkajakker og ro alene, når man er bekendt med og respekterer klubbens roregler og sikkerhedsbestemmelser.

Efter frigivelsen i turkajak, kan man gå videre og erhverve sig IPP2 i turkajak og/eller havkajak (giver ret til at ro i klubbens havkajakker)

Er du interesseret i en plads på næste sæsons instruktionshold (2023), så tilmeld dig ventelisten ved ved at udfylde Bliv medlem i kolonnen til højre. 

Holdet dannes efter ’først til mølle princippet’, så jo før jo bedre.

Det koster 150 kr. at komme på ventelisten. Når man står på ventelisten, er man allerede passiv medlem af klubben, kan deltage i vores arrangementer og får nyheder fra bestyrelsen.

Bliv medlem

Udfyld ansøgning om medlemsskab.
Du skal svare på spørgsmål om, du er ny roer og ønsker optagelse på instruktionsholdet, eller om du er roer og kan opfylde nedenstående krav til frigivelse af roere.

Allerede roer?

Roere som allerede er frigivet fra en anden kajakklub, kan optages som medlem uden at komme på instruktionshold, hvis man kan godtgøre, at man kan opfylde de krav, som stilles for at blive frigivet i Norsminde Kajakklub. Se kravene i kolonnen til højre.

Udfyld tilmeldingsblanketten og beskriv hvordan du er frigivet. Så bliver du kontaktet af et bestyrelsesmedlem.

Har man erhvervet sig et havkajak eller turkajakbevis (IPP2) udenfor klubregi, har man også en mulighed for at blive optaget i Norsminde Kajakklub og senere blive frigivet i Norsminde Kajakklub.

Udfyld ansøgningsblanketten og beskriv hvilket kajakbevis du har og hvilke roerfaringer du har. Så bliver du kontaktet af et medlem af optagelsesudvalget og vi finder ud af, hvad der skal til, for at du kan blive frigivet.

....
Læs mere om kravene til frigivelse af roere i turkajak her