Vil du med ud at ro ?

I Norsminde Kajakklub roer vi både turkajak og havkajak.

Vi tilbyder instruktionskursus i turkajak.
Der startes 2 instruktionshold på højst 12 personer ved sæsonstart (sidst i april).

Når du har deltaget i instruktionskurset, har roet 75 km og har bestået en prøve, bliver du betegnet som "frigivet roer", og kan benytte klubbens turkajakker og ro alene, når du er bekendt med og har forstået og respekterer klubbens roregler og sikkerhedsbestemmelser.

Efter frigivelsen i turkajak, kan du fortsætte videre og bestå endnu en prøve hvor du erhverver IPP2 (I Paddle Pass) i turkajak. Du kan også fortsætte og erhverve IPP2 i havkajak (dette giver ret til at ro i klubbens havkajakker)

Er du interesseret i en plads på næste sæsons instruktionshold (2024), så tilmeld dig ventelisten ved at udfylde Bliv medlem i kolonnen til højre. 

Holdet dannes efter ’først til mølle princippet’, så jo før jo bedre.

Det koster kr. 150. at komme på ventelisten. Når du står på ventelisten, er du allerede passiv medlem af klubben, kan deltage i vores arrangementer og får nyheder fra bestyrelsen.

Bliv medlem

Udfyld ansøgning om medlemsskab.
Du skal svare på spørgsmål om, du er ny roer og ønsker optagelse på instruktionsholdet,
eller om du allerede er roer og kan opfylde nedenstående krav til frigivelse af roere.

Allerede roer?

Er du allerede "frigivet roer" fra en anden kajakklub, kan du optages som medlem uden at komme på instruktionshold, såfremt du kan godtgøre, at du kan opfylde de krav, som stilles for at blive "frigivet roer" i Norsminde Kajakklub. Se kravene i kolonnen til højre.

Udfyld tilmeldingsblanketten og dokumenter hvordan du er blevet "frigivet roer". Så bliver du snarest muligt kontaktet af en fra klubben.

Har du erhvervet et havkajak eller turkajak bevis (IPP2) udenfor klubregi, har du også en mulighed for at blive optaget i Norsminde Kajakklub og senere blive "frigivet roer" i Norsminde Kajakklub.

Udfyld ansøgningsblanketten og dokumenter hvilket kajakbevis du har og hvilke roerfaringer du har. Så bliver du snarest muligt kontaktet af en fra klubben og vi finder ud af, hvad der skal til, for at du kan blive "frigivet roer".

....
Læs mere om kravene til frigivelse af roere i turkajak her